• Facebook - Gris Círculo
  • YouTube - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© El Rotllo d'en Roig 2012

LES REGLES D'OR 


LA INSCRIPCIÓ

1.    Pots participar-hi individualment o en grup.

 

2.    Per inscriure’t omple el formulari d’inscripció. 

3.    El període d’inscripció està obert des d'ara i finalitza el dijous 23 de maig de 2019. 

EL CURTMETRATGE

 

4.    La durada del curt ha de ser com a màxim de 3 minuts (crèdits inclosos). 

5.    El curtmetratge haurà d’incloure totes les "paraules clau" que donarà l’organització (poden ser objectes, sons, colors...). Aquestes seran desvetllades a les 21 h del dijous 23 de maig, mitjançant el correu electrònic que ens hagis donat. També ho anunciarem a la web, Instagram i al Facebook del Rotllo d'en Roig.

 

L'ENTREGA 

                                              
6.    La data límit d’entrega és fins el diumenge 26 de maig a les 24h.

7.    El material que hauràs d’entregar és el següent:

a)    El curtmetratge en format digital, preferiblement en .mp4 o .mov i còdec H264. 
b)    Un fotograma, una imatge representativa de la pel·lícula en alta qualitat i format jpg o png.
c)    La fitxa del curtmetratge: Títol, duració, breu sinopsi, crèdits (nom i cognoms dels participants i la seva funció) i un e-mail i telèfon de contacte.

 

8.    Pots fer l’entrega: 

Per e-mail mitjançant un programa de transmissió d'arxius (tipus Wetransfer) a info@elrotllo.org. Calcula bé el temps perquè l’entrega a través d’Internet també ha d’arribar dins el termini estipulat!
 

LA GALA I ELS PREMIS

 

9.    Els curtmetratges presentats es podran veure el dissabte dia 29 de juny a La Festa d’en Roig. Ampliarem la informació a mesura que ens apropem a la data a través de les xarxes socials.

 

10.    El Rotllo d'en Roig ofereix tres premis: El curtmetratge guanyador del Premi Roig Toqués serà escollit per un jurat format per diverses personalitats enteses en el món del cinema i la creació audiovisual. El del públic sortirà dels vots dels assistens a la projecció dels curts. El curtmetratge guanyador del Premi Miquel Porter i Moix serà escollit per un jurat de la Federació Catalana de Cineclubs. Els curtmetratges premiats es donaran a conèixer a la Festa d’en Roig el mateix dia 29 de juny. 

 

11.    Els premis:

-    El Premi Roig Toqués està dotat de 600 € + workshop Catalonia Film School + beca 5.000 màster a la Catalonia F.S

-    El Premi del Públic està dotat de 300€ + workshop Catalonia Film School
-    El Premi Miquel Porter i Moix està dotat de 150 € + workshop Catalonia Film School         

-    6 mesos d'entrada gratuïta al cineclub Sala1, per cada membre dels equips premiats

 

ALTRES QÜESTIONS MÉS AVORRIDES PERÒ NO MENYS IMPORTANTS

 

12.    En funció dels curtmetratges presentats, i de cara a la projecció de La Festa d’en Roig, l’organització podrà realitzar una selecció prèvia de les obres.

 

13.    Els autors mantindran el seu dret intel·lectual i serà responsabilitat seva que el curtmetratge no estigui sotmès a cap responsabilitat legal i que no hi hagi drets a tercers. És a dir, si inclous una cançó o imatges sense tenir-ne els drets, i els representants legals et demanen explicacions, és cosa teva.

 

14.    Fins que no hagi passat la Festa d’en Roig l’autor no podrà exhibir públicament el curtmetratge, en cap format ni a través de cap mitjà. És a dir que hauràs d'esperar a després de la Festa d'en Roig per penjar el teu curt al teu Facebook, Youtube, etc.

 

15.    Els autors cedeixen de forma gratuïta a El rotllo d'en Roig els drets de reproducció, exhibició pública i distribució del curtmetratge o fragments d’aquest. Només farem servir aquests drets per poder projectar el teu curt el dia de la Festa i utilitzar-lo per promocionar el concurs a través de xarxes socials, TV, etc., en aquesta edició o en edicions futures.

 

16.    L'organització podrà resoldre qualsevol qüestió no prevista en les bases i les seves decisions seran inapel·lables.

17. Els curts presentats només poden optar a un premi.

18. En la valoració dels curts, hi ha un jurat independent format per diversos professional de la cultura. En la valoració s'exclouran qualsevol contingut que pugui generar una distinció de gener, d'origen, ètnia, o orientació sexual.

 

19.    I per últim... La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now