LES REGLES D'OR 2020


LA INSCRIPCIÓ

1.    Pots participar-hi individualment o en grup.

 

2.    Per inscriure’t omple el formulari d’inscripció. 

3.    El període d’inscripció està obert des d'ara i finalitza el dijous 21 de maig de 2020, abans de la publicació dels conceptes claus. 

EL CURTMETRATGE

 

4.    La durada del curt ha de ser com a màxim de 3 minuts (crèdits inclosos). 

5.    El curtmetratge haurà d’incloure totes les "paraules clau" que donarà l’organització (poden ser objectes, sons, colors...). Aquestes seran desvetllades a les 21 h del dijous 21 de maig, mitjançant el correu electrònic que ens hagis donat. També ho anunciarem a la web, Instagram i al Facebook del Rotllo d'en Roig.

 

L'ENTREGA 

                                              
6.    La data límit d’entrega serà el diumenge 24 de maig a les 24h.

7.    El material que hauràs d’entregar és el següent:

a)    El curtmetratge en format digital, preferiblement en .mp4 o .mov i còdec H264. 
b)    Un fotograma, una imatge representativa de la pel·lícula en alta qualitat i format jpg o png.
c)    La fitxa del curtmetratge: Títol, duració, breu sinopsi, crèdits (nom i cognoms dels participants i la seva funció) i un e-mail i telèfon de contacte.

 

8.    Pots fer l’entrega: 

Per e-mail mitjançant un programa de transmissió d'arxius (tipus Wetransfer) a info@elrotllo.org. Calcula bé el temps perquè l’entrega a través d’Internet també ha d’arribar dins el termini estipulat!

 

Un cop haguem rebut el vostre curtmetratge us enviarem un correu electrònic confirmatiu. Tot i així, si en les 24 hores posteriors a la finalització del plaç d'entrega no n'heu rebut cap, poseu-vos en contacte amb l'organització!
 

LA GALA I ELS PREMIS

 

9.    Els curtmetratges presentats es podran veure el dissabte dia 6 de juny a La Festa d’en Roig, que tindrà lloc a l'espai Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Ampliarem la informació a mesura que ens apropem a la data a través de les xarxes socials.

 

10.    El Rotllo d'en Roig ofereix tres premis: El curtmetratge guanyador del Premi Roig Toqués serà escollit per un jurat format per diverses personalitats enteses en el món del cinema i la creació audiovisual. El del públic sortirà dels vots dels assistents a la projecció dels curts. El curtmetratge guanyador del Premi Miquel Porter i Moix serà escollit per un jurat de la Federació Catalana de Cineclubs. Els curtmetratges premiats es donaran a conèixer a la Festa d’en Roig el mateix dia 6 de juny. 

 

Els curtmetratges presentats només poden optar a un premi. En l'hipotètic cas que el premi del jurat coincidís amb el premi del públic, l'organització atorgarà el premi del públic al següent curtmetratge més votat. 

11.    Els premis:

-    El Premi Roig Toqués està dotat de 600 € + workshop Catalonia Film School 

-    El Premi del Públic està dotat de 300€ + workshop Catalonia Film School
-    El Premi Miquel Porter i Moix està dotat de 150 € + workshop Catalonia Film School         

-    6 mesos d'entrada gratuïta al cineclub Sala1, per cada membre dels equips premiats

 

ALTRES QÜESTIONS MÉS AVORRIDES PERÒ NO MENYS IMPORTANTS

 

12.    En funció dels curtmetratges presentats, i de cara a la projecció de La Festa d’en Roig, l’organització es reserva el dret de fer una selecció prèvia de les obres. La decisió de la mateixa serà notificada via correu electrònic als interessats. 

 

13.    Els autors mantindran el seu dret intel·lectual i serà responsabilitat seva que el curtmetratge no estigui sotmès a cap responsabilitat legal i que no hi hagi drets a tercers. És a dir, si inclous una cançó o imatges sense tenir-ne els drets, i els representants legals et demanen explicacions, és cosa teva.

 

14.    Fins que no hagi passat la Festa d’en Roig, els autors/autores no podran exhibir públicament el curtmetratge, en cap format ni a través de cap mitjà. És a dir que haureu d'esperar un cop s'hagi finalitzat l'entrega de premis a la Festa d'en Roig per penjar el teu curt al teu Facebook, Youtube, etc.

 

15.    Els autors cedeixen de forma gratuïta a El Rotllo d'en Roig els drets de reproducció, exhibició pública i distribució del curtmetratge o fragments d’aquest. Només farem servir aquests drets per poder projectar el teu curt el dia de la Festa i utilitzar-lo per promocionar el concurs a través de xarxes socials, TV, etc., en aquesta edició o en edicions futures.

 

16.    L'organització podrà resoldre qualsevol qüestió no prevista en les bases i les seves decisions seran inapel·lables.

17.    L'organització es reserva el dret d'excloure del concurs aquells curtmetratges que per contingut puguin generar qualsevol tipus de distinció de gènere, origen, ètnia o orientació sexual.

 

18.    I per últim... La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases!

  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© El Rotllo d'en Roig 2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now