top of page

BASES - 2022

QUI SOM, D’ON VENIM, ON ANEM?
Els Amics de la Carpa Juanita i el Cineclub Sala1 et presentem el Rotllo d’en Roig 2022. Així que ja saps, agafa la teva càmera (o mòbil), parla amb el teu equip, imagina una història, filma-la i edita-ho tot en un cap de setmana (75 hores).

 

OBJECTIU
La idea principal és fer-vos despertar la creativitat, l’enginy, el sentit de l’humor i la cooperació en equip, ideant i creant un curtmetratge. 

 

LA DURADA
Màxim 3 minuts (crèdits inclosos).

 

LA TEMÀTICA 
La temàtica del curtmetratge és totalment lliure, però haurà d’incloure obligatòriament els conceptes claus que donarà l’organització. Te’ls desvetllarem el dijous 26 de maig a les 21h mitjançant el correu electrònic que hagis facilitat a la inscripció i a través de les nostres xarxes socials (Instagram: @elrotllodenroig, Facebook: @elrotllo). 

 

LA INSCRIPCIÓ
Pots participar individualment o en grup. En el curt hi poden aparèixer menors de 18 anys amb el consentiment matern, patern o del tutor legal. Per participar-hi, heu d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs a la web: www.elrotllo.org.

 

L’ENVIAMENT
Ens haureu d’enviar el vostre curt a través de Wetransfer a info@elrotllo.org, en un format .mp4 o .mov. També ens haureu d’enviar un cartell o fotograma i la fitxa del curtmetratge omplerta (us la facilitarem un cop feta la inscripció).

 

LA DATA LÍMIT
La data límit d’entrega és el diumenge 29 de maig a les 24h. Passat aquest termini, el vídeo quedarà automàticament fora de concurs (tingueu en compte el temps de pujada dels arxius!).

 

EL JURAT
La valoració per part del jurat es basarà en els següents conceptes: 

 • Guió (contingut i originalitat)

 • Integració dels conceptes claus (dins de la història)

 • Imatge (composició, foto, art…)

 • Acting (en cas d’un curtmetratge d’animació, so). 
   

ELS PREMIS
Els participants opten als següents premis: 

 • Primer premi Roig Toqués 300 €

 • Premi del públic 150 €

 • Premi dels Cineclubs Catalans Miquel Porter 150 €               

 • Sis mesos d'entrada gratuïta al cineclub Sala1, per cada membre dels equips premiats.
   

LA GALA 
Els curtmetratges es projectaran durant la gala que tindrà lloc el 18 de juny al Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Seguidament, donant un temps per la comptabilització del vot del públic, es farà l’entrega de premis per part del jurat i membres de l’organització, a l’Espai Far. 

 

LES ALTRES QÜESTIONS MÉS AVORRIDES PERÒ NO MENYS IMPORTANTS

 

 1. Mantindreu el vostre dret intel·lectual i serà responsabilitat vostra que el curtmetratge no infringeixi cap dret legal de tercers. És a dir, la organització no es fa responsable de possibles infraccions de drets intel·lectuals. 
   

 2. Fins que no s’hagi publicat a les xarxes socials del Rotllo d’en Roig, no podreu exhibir públicament el vostre curtmetratge, en cap format ni a través de cap mitjà. 
   

 3. Com a autors cediu indefinidament a El Rotllo d'en Roig els drets de reproducció, exhibició pública i distribució del curtmetratge o fragments d’aquest. 
   

 4. L’organització podrà fer una preselecció dels curtmetratges que es projectaran a la Gala. Tot i així, tots els curtmetratges entregats (que compleixin amb les bases) es publicaran al nostre canal de Youtube.  
   

 5. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol curtmetratge que pugui generar una discriminació de gènere, d’origen, ètnia o orientació sexual.
   

 6. L'organització podrà resoldre qualsevol qüestió no prevista en les bases i les seves decisions seran inapel·lables.
   

 7. I per últim... la participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

bottom of page